Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lynhurtig pastaret med pesto og ærter - toppet med laks og ristede pinjekerner. Lav den på travle dage og brug andre slags fisk, hvis du ikke lige kan få laks, eller I har en anden yndlingsfisk i familien. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 30 gram pinjekerner
- 20 stkcherrytomater
- 100 gramfriske eller frosne ærter
- 2 stklaksefileter
- 150 grampesto
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rist pinjekernerne på panden og stil dem til side. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Bælg eller optø ærterne.2
Krydr laksefileterne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til kødet deler sig i flager, når du trykker på det med en gaffel.3
Vend pasta, pesto og ærter sammen. Anret i små skåle eller dybe tallerkener og top med laks, delt i flager, cherrytomater og til sidst lidt ristede pinjekerner på toppen. Nemt ik'?4
Så er der serveret - velbekomme :o)* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.