Hurtig pasta med pesto og laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 30 gram pinjekerner
  • 20 stkcherrytomater
  • 100 gramærter
  • 2 stklaksefileter
  • 150 grampesto
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig pastaret med pesto og ærter - toppet med laks og ristede pinjekerner. Lav den på travle dage og brug andre slags fisk, hvis du ikke lige kan få laks, eller I har en anden yndlingsfisk i familien. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rist pinjekernerne på panden og stil dem til side. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Bælg eller optø ærterne.

2. Krydr laksefileterne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til kødet deler sig i flager, når du trykker på det med en gaffel.

3. Vend pasta, pesto og ærter sammen. Anret i små skåle eller dybe tallerkener og top med laks, delt i flager, cherrytomater og til sidst lidt ristede pinjekerner på toppen. Nemt ik'?

4. Så er der serveret - velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre