Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
I dag er der lynhurtig og lækker aftensmad! Vi har brugt resterne af tomatsauce og pepperoni fra gårsdagens rugbrødspizzaer til en lækker pasta med kylling. Har du ikke tomatsauce og pepperoni tilovers, kan du blot bruge hakkede tomater på dåse og og bacon, skinke eller lignende. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 grampepperoni
- 300 gramkyllingefilet
- 4 dlrester fra tomatsauce
- 500 gramfrisk pasta
- 150 gramradiser
- 2 stkæbler
- 300 gramgulerødder
- 100 gramrevet ost
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær pepperonien i mindre stykker. Steg den på en tør pande og skær imens kyllingefileterne i små stykker. Tilsæt kyllingen og brun det godt af sammen med pepperonien.2
Tilsæt pizzasauce og lad det hele simre i ca. 5-10 minutter. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.3
Skyl imens radiser og æbler og skræl gulerødderne. Skær æbler og gulerødder i stave til gnavergrønt.4
Smag saucen til med salt og peber og server på toppen af den friskkogte pasta med lidt revet ost og gnavergrønt som tilbehør.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pepperonien i mindre stykker. De kan også skære æblerne i både og skylle radiserne.