Hurtig pasta med tomatsauce, kylling og gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 50 grampepperoni
  • 300 gramkyllingefilet
  • 4 dlrester fra tomatsauce
  •  frisk pasta
  • 150 gramradiser
  • 2 stkæbler
  • 300 gramgulerødder*
  •  revet ost
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag er der lynhurtig og lækker aftensmad! Vi har brugt resterne af tomatsauce og pepperoni fra gårsdagens rugbrødspizzaer til en lækker pasta med kylling. Har du ikke tomatsauce og pepperoni tilovers, kan du blot bruge hakkede tomater på dåse og og bacon, skinke eller lignende. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær pepperonien i mindre stykker. Steg den på en tør pande og skær imens kyllingefileterne i små stykker. Tilsæt kyllingen og brun det godt af sammen med pepperonien.

2. Tilsæt pizzasauce og lad det hele simre i ca. 5-10 minutter. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.

3. Skyl imens radiser og æbler og skræl gulerødderne. Skær æbler og gulerødder i stave til gnavergrønt.

4. Smag saucen til med salt og peber og server på toppen af den friskkogte pasta med lidt revet ost og gnavergrønt som tilbehør.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pepperonien i mindre stykker. De kan også skære æblerne i både og skylle radiserne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre