Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En virkelig nem pastaret med skinke og hakkede tomater til travle dage. Vi bruger frosne grøntsager, så du slipper for at snitte. Opskriften er beregnet til to dage, så husk blot at gemme halvdelen af både sauce og pasta til hurtig varmemad eller gratineret pasta i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramfrossen ratatouille
- 2 fedhvidløg
- 2 dåsehakkede tomater
- 140 gramtomatpuré
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spsktørret timian
- 500 gramfuldkornspastaskruer
- 300 gramskinkestrimler
- 2 stksnackpeber
- 0.5 stkagurk
- 75 gramsalatost i tern
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg ratatouilleblandingen i en gryde med lidt olie pg presset hvidløg i et par minutter.2
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og timian og rør godt. Lad saucen simre i ca. 15 minutter.3
Kog pastaen efter anvisningen på posen.4
Steg skinkestrimlerne på en pande i olie og stil dem til side.5
Skyl snackpeberne og fjern kernerne. Skyl agurken og skær begge dele i stave. Smuldr salatosten og anret det hele i skåle.6
Smag saucen til med salt og peber og vend skinkestrimlerne i eller top med dem ved servering. Er der medlemmer af familien, der ikke er så glade for store grøntsagsstykker, kan du blende grøntsagsaucen med en stavblender, inden du vender skinkestrimlerne i.7
Server pastaen toppet med den lækre sauce og smuldret salatost i dybe tallerkener og gnavergrønt som tilbehør. Husk at gemme halvdelen af saucen og pastaen til varmemad eller gratineret pasta i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i saucen og smage til. De kan også skære gnavergrønt.