Hurtig pizza med kalkunspegepølse og champignon

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramchampignon
  • 90 gramkalkunspegepølse
  • 2 kuglemozzarella
  • 8 stkfuldkornstortillas
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 150 gramkylling i tern
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii, en nem og mega lækker omgang aftensmad, hvor vi laver pizzaer ud af tortillabunde og topper med kylling og kalkunspegepølse. Skulle du have børn, der har en maddag, så har vi gjort denne opskrift ekstra nem for dine børn at lave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

2. Skyl og skær champignonerne i skiver. Skær kalkunspegepølse i strimler. Riv mozzarella i små stykker og gem det til senere.

3. Læg tortillaerne på hver sin bageplade beklædt med bagepapir eller på samme bageplade, hvis der er plads - lav evt. kun to ad gangen. Så kan du genbruge bagepapiret.

4. Fordel et tyndt lag pizzasauce på hver tortilla. Husk, at der ikke skal pizzasauce på den yderste centimeter. Og pas i øvrigt på ikke at bruge for meget - så bliver pizzaerne bløde.

5. Fordel champignonerne, kyllingetern og kalkunspegepølse på tortillaerne. Top med mozzarella og oregano. Husk igen ikke at putte for meget fyld på, da pizzaerne nemt bliver bløde. Bag nu pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

6. Skyl imens agurken. Skær den over på langs, læg den på et skærebræt med den flade side nedad og skær den i stave. Hæld vandet fra majsene og læg dem i en lille skål.

7. Server de lækre lynpizzaer med agurk og majs. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære champignonerne i stykker, rive mozzarellaen og skære eller klippe kalkunspegepølsen i mindre stykker. De kan også smøre tomatsauce på bundene og komme fyld på, ligesom de kan skære agurk til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre