Hurtig pulled chicken i brød

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkyllingfilet
  • 1 stkløg
  • 2 dlketchup
  • 2 spskbrun farin
  • 1/4 dleddike
  • 1/2 spskallroundkrydderi
  • 8 stkpølsebrød
  • 300 gramgulerødder*
  • 1/2 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  •  icebergsalat
  •  hvidløgsmayo
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Måske har du smagt pulled pork? Det er en amerikansk klassiker, der smager virkelig godt, og det samme gør pulled chicken! Desværre tager det bare rigtig mange timer at lave den originale udgave, og derfor har vi udviklet en version, der er lynhurtig at lave og perfekt til børnefamilier med fart på. Prøv selv :o)

Fremgangsmåde

1. Kog kyllingefileterne i en gryde med saltet vand i ca. 20 min., så de er gennemstegte og kødet er lyst - men ikke lyserødt - hele vejen igennem. Du kan evt. flække kyllingefileterne på langs, inden du koger dem. Så går det lidt hurtigere. Lad dem køle af.

2. Hak løget fint og steg det i lidt olivenolie ved middel varme, til det har tage farve. Tilsæt ketchup, farin, eddike og allroundkrydderi og rør godt. Riv nu de kogte kyllingefileter i helt fine trevler med fingrene eller en gaffel og tilsæt det til marinaden. Lad det simre under omrøring i ca. fem minutter, eller til marinaden er kogt så meget ind, at den begynder at hænge fast på kyllingekødet. Pas på ikke at koge det for meget ind, da kødet så mister noget af det lækre og saftige :o) Smag til med salt og peber.

3. Varm pølsebrødene i ovnen eller på en brødrister. Skær de skrællede gulerødder og agurken i stave til gnavergrønt og server dem sammen med flækkede pølsebrød fyldt med salat og pulled chicken og toppet med cherrytomater i skiver og hvidløgsmayo.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre