Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Måske har du smagt pulled pork? Det er en amerikansk klassiker, der smager virkelig godt, og det samme gør pulled chicken! Desværre tager det bare rigtig mange timer at lave den originale udgave, og derfor har vi udviklet en version, der er lynhurtig at lave og perfekt til børnefamilier med fart på. Prøv selv :o)
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkyllingefilet
- 1 stkløg
- 2 dlketchup
- 2 spskbrun farin
- 1/4 dleddike
- 1/2 spskallroundkrydderi
- 8 stkpølsebrød
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- 10 stkcherrytomater
- icebergsalat
- hvidløgsmayo
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog kyllingefileterne i en gryde med saltet vand i ca. 20 min., så de er gennemstegte og kødet er lyst - men ikke lyserødt - hele vejen igennem. Du kan evt. flække kyllingefileterne på langs, inden du koger dem. Så går det lidt hurtigere. Lad dem køle af.2
Hak løget fint og steg det i lidt olivenolie ved middel varme, til det har tage farve. Tilsæt ketchup, farin, eddike og allroundkrydderi og rør godt. Riv nu de kogte kyllingefileter i helt fine trevler med fingrene eller en gaffel og tilsæt det til marinaden. Lad det simre under omrøring i ca. fem minutter, eller til marinaden er kogt så meget ind, at den begynder at hænge fast på kyllingekødet. Pas på ikke at koge det for meget ind, da kødet så mister noget af det lækre og saftige :o) Smag til med salt og peber.3
Varm pølsebrødene i ovnen eller på en brødrister. Skær de skrællede gulerødder og agurken i stave til gnavergrønt og server dem sammen med flækkede pølsebrød fyldt med salat og pulled chicken og toppet med cherrytomater i skiver og hvidløgsmayo.4
Velbekomme!