Hurtig wok med grøntsager, kokosmælk, ris og kylling - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag bruger vi resterne af ris og kylling fra gårsdagens kylling i fad i en lynhurtig wok med alverdens grøntsager, karry og kokossauce. Kan du få wokblanding med rød karry, så nap den - ellers kan du tilsætte lidt rød karry efter smag. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg alle grøntsager i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.

2. Opvarm risene fra i går grundigt i mikroovnen. Skær de stegte kyllingestykker fra i går i mindre stykker.

3. Tilsæt kokosmælk, kyllingestykker, revet skal fra en lime og soya i wokken. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.

4. Wupti, så er der lynhurtig aftensmad. Server wokken med ris og måske lidt ekstra soya. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at tage tid på, hvor hurtigt du kan lave denne ret! De kan også smage saucen til og dække bord. Mere smag: Du kan sagtens tilsætte mere karrypasta, karrypulver rørt ud i lidt vand, revet ingefær eller limeblade.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre