Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
I dag bruger vi resterne af ris og kylling fra gårsdagens kylling i fad i en lynhurtig wok med alverdens grøntsager, karry og kokossauce. Kan du få wokblanding med rød karry, så nap den - ellers kan du tilsætte lidt rød karry efter smag. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 0.5 spskkarry
- kolde kogte ris
- rester fra stegt kylling
- 4 dlkokosmælk
- 1 stkøkologisk lime
- 2 spsksoya
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg alle grøntsager i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.2
Opvarm risene fra i går grundigt i mikroovnen. Skær de stegte kyllingestykker fra i går i mindre stykker.3
Tilsæt kokosmælk, kyllingestykker, revet skal fra en lime og soya i wokken. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.4
Wupti, så er der lynhurtig aftensmad. Server wokken med ris og måske lidt ekstra soya. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at tage tid på, hvor hurtigt du kan lave denne ret! De kan også smage saucen til og dække bord.
Mere smag: Du kan sagtens tilsætte mere karrypasta, karrypulver rørt ud i lidt vand, revet ingefær eller limeblade.