Kyllingefad med peberfrugt, champignon og ris - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 200 gramchampignon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninghønsebouillon
  • 700 gramkyllingeinderfilet
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Er du vild med koteletter i fad? Så skal du glæde dig til denne udgave, hvor vi har brugt kylling i stedet for svinekød. Opskriften er til to dage, så brug resterne som varmemad eller gem ris og kylling til lækker wok i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.

2. Hak løg og hvidløg fint. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl og rens champignonerne og skær dem i halve eller kvarte. Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.

3. Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, paprika, oregano og smuldret bouillon. Rør det godt sammen med grøntsagerne og krydr med salt og peber. Læg inderfileterne på toppen og bag fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter.

4. Server kyllingefadet med ris - husk at gemme halvdelen af risene og kyllingen til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære champignon og peberfrugt i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre