Indisk kylling med naan

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • Kylling
  • 250 gramris
  • 35 gramcashewnødder
  • 1 fedhvidløg
  • 1 tsksalt
  • 2 tskspidskommen
  • 1 tskkarry
  • 1 tskstødt kanel
  • 2 dlyoghurt naturel
  • 500 gramkyllingeinderfilet
  • Sauce
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 3 tskgaram masala
  • 1 tskspidskommen
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 3 dlvand
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 stknaanbrød
  •  mangochutney
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Indisk kylling med naan

I samarbejde med

3.9, Meget populær

En hurtig og super lækker ret inspireret af det indiske køkken. Med kylling, masser af krydderier og serveret med dampende varme ris, naanbrød og manguchutney. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Kylling
  • 250 gramris
  • 35 gramcashewnødder
  • 1 fedhvidløg
  • 1 tsksalt
  • 2 tskspidskommen
  • 1 tskkarry
  • 1 tskstødt kanel
  • 2 dlyoghurt naturel
  • 500 gramkyllingeinderfilet
  • Sauce
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 3 tskgaram masala
  • 1 tskspidskommen
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 3 dlvand
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 stknaanbrød
  •  mangochutney

Fremgangsmåde

Kylling

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft, kog risene efter anvisningen på pakken og rist nødderne på en tør pande. Hak hvidløget fint og bland det sammen med salt, spidskommen, karry, kanel og yoghurt naturel. Vend kyllingefileterne godt rundt i yoghurtblandingen og lad dem marinere, mens du gør saucen klar.

Sauce

2. Hak løg, hvidløg og ingefær fint. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i grove tern. Steg løg, hvidløg og ingefær i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt rød peber, garam masala, spidskommen, tomatpuré, hakkede tomater og vand og lad saucen simre.

3. Læg imens kyllingefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld den overskydende yoghurtblanding i saucen - husk at lade den koge i et par minutter efterfølgende! Sæt kyllingefileterne i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gennemstegte.

4. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder og tilsæt dem til saucen sammen med madlavningsfløden. Lad saucen blive gennemvarm og smag til med salt, peber og evt. lidt honning. Server med ris, naanbrød, mangochutney og cashewnøder samt lidt grønt på toppen, hvis du synes. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe naanbrød i supermarkedet, men du kan også prøve vores opskrift på de lækreste naanbrød med hvidløg og oregano. Selvom vi bruger fedtfattig madlavningsfløde 8% kan du sagtens erstatte fløde med mælk for en endnu mere fedtfattig udgave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre