Ispinde med banan, chokolade og hakkede mandler

Ingredienser

( 8 stk. )

  • 4 stkbananer
  • 50 grammandler*
  • 150 grammørk chokolade
  • 8 stkispinde
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Juhuu! Solen skinner og hvad er bedre end is? Og det er slet ikke svært at lave sine egne knapt-så-usunde af frosne bananer, som vi overtrækker med mørk chokolade og hakkede mandler. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl bananerne og del dem i to. Sæt forsigtigt en ispind i den flade ende, hvor den er delt. Læg bananerne på en tallerken beklædt med bagepapir og sæt dem i fryseren i 4-5 timer.

2. Hak mandler fint i en minihakker eller med en skarp kniv. Smelt chokoladen i enten et vandbad eller i mikroovnen. Når bananerne er frosne, kan du enten hælde chokolade over eller dyppe bananerne i chokoladen og straks herefter drysse med hakkede mandler.

3. Sæt bananerne på frys i en halv time - og så må der endelig smovses! Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære bananerne over. De kan selvfølgelig også hjælpe med at smelte chokoladen, sætte pinde i bananerne og drysse mandler på.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre