Kanelknækbrød

Ingredienser

( 1 portion )

  • Dej
  • 200 gramrugmel
  • 75 gramhvedemel
  • 1 tskbagepulver
  • 0.5 tsksalt
  • 1 spsksukker
  • 2 tskstødt kanel
  • 0.75 dlrapsolie
  • 1.5 dlvand
  • Kaneldrys
  • 0.5 dlsukker
  • 1 tskstødt kanel
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Kanelknækbrød

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Mums! Det er vist det eneste udtryk, der er passende til vores fantastiske (og mega sprøde) kanelknækbrød! Det er super nemt at lave selv og er perfekt til ungernes madpakker. Vær dog opmærksom på dit barns daglige sukkerindtag, da kanelknækbrødet er drysset med sukker. Tag ungerne med i køkkenet - de vil elske at hjælpe til. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Dej
  • 200 gramrugmel
  • 75 gramhvedemel
  • 1 tskbagepulver
  • 0.5 tsksalt
  • 1 spsksukker
  • 2 tskstødt kanel
  • 0.75 dlrapsolie
  • 1.5 dlvand
  • Kaneldrys
  • 0.5 dlsukker
  • 1 tskstødt kanel

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.

3. Tilsæt olie og vand og rør dejen godt sammen.

4. Del dejen i to og rul dem tynde med en kagerulle på et rent og meldrysset bord eller imellem to stykker bagepapir. Dejen skal ende med at være ca. 3 mm. tyk (eller tynd)!

5. Skær dejen ud i firkanter til knækbrød med en kniv eller brug en kageudstikker.

6. Bland sukker og kanel sammen i en skål og drys blandingen over dejen - tryk det forsigtigt ned i dejen, uden at den bliver flad, så sukkerblandingen hænger bedre fast.

7. Bag knækbrødene i ca. 15 minutter - til de er gyldne i kanten.

8. Velbekomme!

Tip

Har I en kageudstikker eller to i forskellige former? Så brug dem og giv knækbrødet seje former!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre