Karamelliseret tofu med stegt grønt i karrysovs. Hertil vilde ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 400 gramfrossen wokblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramtofu
  • 1 spskøsterssauce
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karamelliseret tofu med stegt grønt i karrysovs. Hertil vilde ris.

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En hurtig ret med masser af grøntsager og smag! Vi har brugt en færdig grøntsagsmix, der fås på frost i REMA 1000 og tilføjet karry og kokosmælk. Vi serverer grøntsagsretten sammen med karamelliseret tofu, peanuts og vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 400 gramfrossen wokblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramtofu
  • 1 spskøsterssauce
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits karry heri. Tilsæt hvidløg og den frosne thaiblanding og lad det hele stege i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 10 min.

3. Skær tofuen i små tern. Varm en pande op med olivenolie og steg tofustykkerne gyldne. Tilsæt østerssauce og steg tofu-stykkerne i ca. 5 min. til østerssaucen bliver tykkere og karamelliserer.

4. Server de stegte grøntsager i karrysovs med dampende varme ris og top med karamelliseret tofu og peanuts. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde. Og så kan de jo altid dække bord.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre