Karrygryde med kylling, bacon, couscous og toppings - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 200 grambacon i tern
  • 700 gramkyllingefilet
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 4 dlvand
  • 400 gramcouscous
  • 0.5 stkblomkål
  • 2 stkæbler
  • 100 grampeanuts
  •  dressing efter eget valg
  •  majsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kylling, bacon og karry smager virkelig godt sammen. Her bruger vi det i en gryderet med kokosmælk, som vi serverer med couscous og topper med æbler, blomkål og peanuts. Opskriften er til to dage. Husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løgene og skær dem i tern. Steg løgene sammen med bacon i en gryde til de er gyldne. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og tilsæt dem i gryden sammen med karryen.

2. Når kødet er brunet tilsættes kokosmælk og vand. Lad det simre og smag herefter til med salt og peber. Jævn det evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand.

3. Kog couscous efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen.

4. Skær blomkål ud i små stykker. Skyl æblerne og skær dem i tern. Fordel æbler, blomkål og peanuts i små skåle.

5. Server karrygryden med couscous, peanuts, æbler og blomkål som tilbehør. Husk at gemme halvdelen af couscous og karrygryden til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i tern. De kan også skære eller brække blomkål i små stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre