Karrygryde med couscous og blomkålssalat - dag to

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karrygryde med couscous og blomkålssalat - dag to

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

I dag skal du blot opvarme resterne fra gårsdagens karrygryde og lave en hurtig blomskålssalat med agurker, ristede mandler og persille. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Bland couscous samme med karrygryden og opvarm det i en gryde eller mikroovnen. Tilsæt evt lidt vand.

2. Hak mandlerne i grove stykker og rist dem på en tør pande til de er blevet brune. Køl dem af på en tallerken. Skær blomkålen ud i små stykker. Skyl og skær agurken i mundrette bidder. Hak persillen fint. Bland det hele med en valgfri dressing.

3. Server karrygryden sammen med blomkålssalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i mundrette bidder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre