Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag skal du blot opvarme resterne fra gårsdagens karrygryde og lave en hurtig blomskålssalat med agurker, ristede mandler og persille. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra couscous
- rester fra karrygryde
- 50 grammandler
- 0.5 stkblomkål
- 0.5 stkagurk
- 0.5 pottepersille
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Bland couscous samme med karrygryden og opvarm det i en gryde eller mikroovnen. Tilsæt evt lidt vand.2
Hak mandlerne i grove stykker og rist dem på en tør pande til de er blevet brune. Køl dem af på en tallerken. Skær blomkålen ud i små stykker. Skyl og skær agurken i mundrette bidder. Hak persillen fint. Bland det hele med en valgfri dressing.3
Server karrygryden sammen med blomkålssalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i mundrette bidder.