Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Wuhuu! I dag bliver det ekstra nemt, for du gjorde meget af arbejdet i går. I dag skal risene blot steges med spidskål og bønner og serveres med karrygryden fra i går sammen med spejlæg, koriander og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra karrygryde
- 0.5 stkspidskål
- 300 gramfrosne bønner
- kolde kogte ris
- 4 stkæg
- 0.5 pottefriske koriander
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Start med at opvarme resten af karrygryden fra i går i enten en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand.2
Skær spidskålet i tynde strimler og steg det på en pande i olivenolie sammen med frosne bønner. Når bønnerne er tøet op, tilsætter du ris. Lad det stege godt igennem, mens du laver spejlæg.3
Slå æggene ud på en anden varm pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.4
Server de stegte ris med resten af karrygryden og spejlæg, koriander og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at nippe koriander fra potten. De kan også skære spidskål i strimler.