Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk ret med karry, kartofler, kikærter, gulerødder og masser af spidskål. Retten bliver serveret med friskhakket persille og æbletern. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkløg
- 1 dåsekikærter
- 2 spskkarry
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 pottepersille
- 2 stkæbler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand.2
Snit spidskålet fint, pil skrællen af løget og skær det i små tern og skyl kikærterne.3
Varm en gryde eller wok op med olivenolie. Svits karry, spidskål og løg. Tilsæt kikærter, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad det simre videre i ca. 5 min.4
Skyl persille og æbler. Hak persillen fint og skær æblerne i små tern.5
Server retten i skåle og top med friskhakket persille og æbletern. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og kartoflerne.