Karrykål med kartofler og kikærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 2 spskkarry
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 pottepersille
  • 2 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker vegetarisk ret med karry, kartofler, kikærter, gulerødder og masser af spidskål. Retten bliver serveret med friskhakket persille og æbletern. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Snit spidskålet fint, pil skrællen af løget og skær det i små tern og skyl kikærterne.

3. Varm en gryde eller wok op med olivenolie. Svits karry, spidskål og løg. Tilsæt kikærter, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad det simre videre i ca. 5 min.

4. Skyl persille og æbler. Hak persillen fint og skær æblerne i små tern.

5. Server retten i skåle og top med friskhakket persille og æbletern. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre