Karrykål med kartofler og kikærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 2 spskkarry
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 pottepersille
  • 2 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karrykål med kartofler og kikærter

I samarbejde med

En lækker vegetarisk ret med karry, kartofler, kikærter, gulerødder og masser af spidskål. Retten bliver serveret med friskhakket persille og æbletern. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekikærter
  • 2 spskkarry
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 pottepersille
  • 2 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Snit spidskålet fint, pil skrællen af løget og skær det i små tern og skyl kikærterne.

3. Varm en gryde eller wok op med olivenolie. Svits karry, spidskål og løg. Tilsæt kikærter, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad det simre videre i ca. 5 min.

4. Skyl persille og æbler. Hak persillen fint og skær æblerne i små tern.

5. Server retten i skåle og top med friskhakket persille og æbletern. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre