Karrystegt grønt med rejer og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkporre
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 fedhvidløg
  • 125 gramsukkerærter
  • 2 tskrød karrypasta
  • 200 gramfrosne rejer
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stklime
  • 2 spsksoya
  • 40 gramsesamfrø
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karrystegt grønt med rejer og vilde ris

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

En lækker wokret med spidskål, porre, sukkerærter, gulerødder og rejer. Serveret med vilde ris og ristede sesamfrø på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkporre
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 fedhvidløg
  • 125 gramsukkerærter
  • 2 tskrød karrypasta
  • 200 gramfrosne rejer
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stklime
  • 2 spsksoya
  • 40 gramsesamfrø
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens porren, snit den i lange strimler og skyl dem godt i koldt vand. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Snit spidskålet fint og hak hvidløgene fint.

3. Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og svits karrypasta og hvidløg. Tilsæt porre, gulerødder, spidskål og sukkerærter og lynsteg grøntsagerne. Tilsæt herefter rejer, kokosmælk, saften fra en lime og soya.

4. Rist sesamfrøene på en tør pande, til de har taget lidt farve og dufter dejligt.

5. Server med dampende varme ris og drys med ristede sesamfrø på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn komme ris, vand og salt i en gryde.

 Ekstra smag: Tilføj mere rød karrypasta og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre