Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og smagfuld karrysuppe med masser af skjulte grøntsager. Serveret med æble og mini-fuldkornsflute med friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 stksnackpeber
- 1.5 spskkarry
- 150 gramblomkålsris
- 6 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2.5 dlcremefine 15%
- 3 tskmajsstivelse
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 1 stkæble
- 150 gramfriskost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl snackpeberne og skær dem i tern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, løg, hvidløg, snackpeber og blomkålsris. Tilsæt vand, bouillon og cremefine og lad suppen simre i ca. 20 min.3
Blend suppen med en stavblender og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.4
Lun flutesene på en brødrister eller i ovnen. Skyl æblet og skær det ud i de ønskede størrelser.5
Server suppen i skåle, top med æble og server med miniflutes med friskost som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre vand og majsstivelse sammen.
Ekstra smag: Tilsæt mere karry og top med friskhakket persille.