Karrysuppe med kylling, gulerødder, blomkål og tomater. Hertil flutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramgulerødder*
  • 1 stkblomkål
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 6 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 spskmajsstivelse
  • 2 stktomater
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 1 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn og cremet karrysuppe med kylling og masser af grøntsager. Suppen er toppet med purløg og serveret med grove miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små skiver. Pluk små buketter af blomkålen. Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen, løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt kyllingestykkerne og svits dem på alle sider.

3. Tilsæt vand og bouillon og lad suppen simre i ca. 10 min. Tilsæt blomkålsbuketterne og lad suppen simre videre i ca. 10 min.

4. Tilsæt cremefine og jævn suppen med majsstivelse rørt op i lidt kold vand, og tilsæt under omrøring.

5. Skyl tomaterne og skær dem i små både. Tilsæt tomaterne og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

6. Lun flutesene i ovnen. Server suppen i skåle med friskklippet purløg på toppen og flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og plukke små buketter af blomkålen. Ekstra smag: Tilsæt soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre