Kartoffel/kål-wok med karry. Hertil vilde ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder*
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stklime
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker vegetarisk ret med kartofler, spidskål, karry og kokosmælk. Retten bliver serveret med dampende varme ris og peanuts på toppen.

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skræl kartoflerne og gulerødderne. Skær kartoflerne i grove tern og gulerødderne i skiver. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Varm en wok op med olivenolie. Svits karry, løg, hvidløg, kartofler og gulerødder. Tilsæt kokosmælk og lad retten simre i ca. 15 min. til kartoflerne er møre.

4. Snit spidskålet fint evt. på et mandolinjern (pas på fingrene!). Tilsæt spidskålen i wokretten og rør godt rundt. Lad wokretten simre videre i ca. 5 min. og smag til med salt og peber.

5. Server wokretten med dampende varme ris, lime i både og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne, hælde peanuts i en skål og smage til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre