Kartoffel/kål-wok med karry. Hertil vilde ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stklime
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffel/kål-wok med karry. Hertil vilde ris.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk ret med kartofler, spidskål, karry og kokosmælk. Retten bliver serveret med dampende varme ris og peanuts på toppen.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stklime
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skræl kartoflerne og gulerødderne. Skær kartoflerne i grove tern og gulerødderne i skiver. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Varm en wok op med olivenolie. Svits karry, løg, hvidløg, kartofler og gulerødder. Tilsæt kokosmælk og lad retten simre i ca. 15 min. til kartoflerne er møre.

4. Snit spidskålet fint evt. på et mandolinjern (pas på fingrene!). Tilsæt spidskålen i wokretten og rør godt rundt. Lad wokretten simre videre i ca. 5 min. og smag til med salt og peber.

5. Server wokretten med dampende varme ris, lime i både og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne, hælde peanuts i en skål og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre