Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En supernem, lækker og cremet kartoffel- og porresuppe med sprøde rodfrugtchips som topping. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkartofler
- 3 stkporre
- 6 dlvand
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 100 gramrodfrugtchips
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Rens porrerne for jord, vask dem grundigt og snit dem fint.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kartofler og porrer. Tilsæt vand, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. eller til kartoflerne er møre.3
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.4
Server suppen i skåle og top med sprøde rodfrugtchips og evt. purløg hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skrælle kartoflerne.