Kartoffelsalat med tun og pestodressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye kartofler
  • 1 stkrødløg
  • 250 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 70 gramrucola
  • 2 dåsetun i olie
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffelsalat med tun og pestodressing

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En fyldig kartoffelsalat med tun, cherrytomater, agurk, majs og rucola serveret med en smagfuld pestodressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramnye kartofler
  • 1 stkrødløg
  • 250 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 70 gramrucola
  • 2 dåsetun i olie
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i halve og kog dem møre i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Pil skrællen af rødløget og skyl cherrytomaterne, agurken og rucolaen. Hak løget fint og skær cherrytomaterne og agurken efter eget ønske.

3. Dræn tunen og majsene for væde.

4. Vend kartoflerne sammen med grøntsagerne, tunen, en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Rør creme fraichen sammen med pestoen.

6. Server kartoffelsalaten sammen med pestodressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløget og skylle grøntsagerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre