Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi lækre vegetarbøffer lavet af kidneybønner og serveret med sprød salat, rodfrugtfritter og blå ostesauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekidneybønner
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 60 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 0.5 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 spskmajsstivelse
- 75 gramCastello creamy blue
- 0.5 stkagurk
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- rapsolie
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skyl kidneybønnerne, pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Kom kidneybønner, løg, hvidløg, paprika, havregryn, æg og bouillon i en foodprocessor eller brug en stavblender. Blend det sammen til en fast og ensartet masse.3
Varm en pande op med rapsolie og steg en lille prøvebøf for at smage til. Steg kidneybøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.4
Kom rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen.5
Hæld Cremefine i en kasserolle og bring det i kog. Rør majsstivelse sammen med lidt vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring til den har fået den ønskede konsistens.6
Tilsæt osten og rør den ud i saucen. Smag til med salt og peber.7
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Vend agurken sammen med salat, olivenolie, salt og peber.8
Server veggie-bøfferne sammen med den sprøde salat, rodfrugtfritter og den lækre ostesauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dit barn skylle kidneybønnerne og fordele rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.