Klar suppe med kylling og grøntsager - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1.5 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 1 stkgroft flute
  • 400 gramfrosne suppeurter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Klar suppe med kylling og grøntsager - dag to

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en nem klar suppe på resterne fra kyllingen fra i går. Suppen er lavet med nemme grøntsager fra frost og serveres med groft flute. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1.5 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 1 stkgroft flute
  • 400 gramfrosne suppeurter
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Pil kødrester af kyllingeskroget og gem dem til senere. Bring skroget fra kyllingen i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.

3. Lun flutet. Tag skroget op og si evt. bouillonen, hvis du synes. Tilsæt grøntsagerne og kyllingestykkerne, varm op og smag den til med salt og peber.

4. Server den dampende varme suppe med groft flute til. Så må der slubres. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.