Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Her får du opskriften på vores klassiske gullasch på dag to. Her har vi blot tilføjet lidt ekstra peberfrugt og serveret gullaschen med ris i stedet for mos. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rester fra gullasch
- 250 gramris
- 1 stkrød peberfrugt
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Sørg for at varme retten grundigt igennem. Kog samtidig risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler. Server som tilbehør til gullaschen sammen med de dampende varme ris.3
Velbekomme :o)