Klassisk gullasch - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra gullasch
  • 250 gramris
  • 1 stkrød peberfrugt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Klassisk gullasch - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på vores klassiske gullasch på dag to. Her har vi blot tilføjet lidt ekstra peberfrugt og serveret gullaschen med ris i stedet for mos. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  rester fra gullasch
  • 250 gramris
  • 1 stkrød peberfrugt

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Sørg for at varme retten grundigt igennem. Kog samtidig risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler. Server som tilbehør til gullaschen sammen med de dampende varme ris.

3. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre