Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
5 min
En kold kartoffelsalat er skøn som tilbehør til bl.a. sommerens grillmad og frikadeller. Her har vi lavet den helt klassiske med creme fraiche, mayo, sennep og hakket purløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 0.5 pottepurløg
- 3 dlcreme fraiche 9 %
- 4 spskmayonnaise
- 2 spsksød sennep
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og skær de store kartofler i halve. Kog dem møre i saltet vand - det tager ca. 10-12 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Klip purløg i små stykker.3
Bland en dressing af creme fraiche, mayo, sennep og purløg og smag til med lidt salt og peber. Rør forsigtigt dressingen sammen med kartoflerne.4
Server kartoffelsalaten til fx. frikadeller eller grillpølser. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med at klippe purløg og røre dressingen sammen.