Klassisk mørbradgryde med ris og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver både lækkert og nemt i dag, for du skal blot opvarme resterne fra gårdsdagens mørbradgryde, koge ris og lave en hurtig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårdsdagens mørbradgryde.

3. Skyl salat, agurk og peberfrugt og skær det i mindre stykker. Riv mozzarellaen og bland salaten med valgfridressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære agurk og peberfrugt i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre