Klassisk mørbradgryde med ris og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  •  rester fra mørbradgryde[mambeno-recipe-link id=“997496”]
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 1 kuglemozzarella
  •  dressing efter eget valg[mambeno-recipe-link id="360226”]
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Klassisk mørbradgryde med ris og salat - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Det bliver både lækkert og nemt i dag, for du skal blot opvarme resterne fra gårdsdagens mørbradgryde, koge ris og lave en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  •  rester fra mørbradgryde[mambeno-recipe-link id=“997496”]
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 1 kuglemozzarella
  •  dressing efter eget valg[mambeno-recipe-link id="360226”]
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårdsdagens mørbradgryde.

3. Skyl salat, agurk og peberfrugt og skær det i mindre stykker. Riv mozzarellaen og bland salaten med valgfridressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære agurk og peberfrugt i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre