Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En nem og smagfuld pølsegryde med masser af friske grøntsager og en sovs rørt med cremefine, tomatpuré, karry og paprika. Selvfølgelig serveret med dampende varme ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 stksquash
- 1 stkrød peberfrugt
- 450 gramgrillpølser
- 1 spskkarry
- 2 spskpaprika
- 2,5 dlcremefine 15%
- 70 gramtomatpuré
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og skyl squash og peberfrugt. Hak løget fint og skær squash og peberfrugt i små tern. Skær pølserne i mindre stykker.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med grøntsagerne. Tilsæt pølserne og lad dem stege med i et par minutter.4
Skru ned for varmen, tilsæt cremefine og tomatpuré og lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.5
Server pølsegryden med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære pølserne i mindre stykker og smage sovsen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.