Klassisk waldorfsalat med vindruer, selleri, æbler og valnødder

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramstenfri vindruer
  • 6 stængelbladselleri*
  • 2 stkæbler
  • 100 gramvalnødder
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 dlpiskefløde
  • 0.5 spsksukker
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Den klassiske waldorfsalat stammer oprindeligt fra USA, opfundet af kokken på Hotel Waldorf. Det er en dejlig cremet salat med sødme, salt og bittert. Server den til helstegt kød eller efterårs- og vinterretter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Vask vindruer, selleri og æbler. Skær vindruerne i halve. Skær æbler og selleri i tern eller skiver. Hak valnødderne groft.

2. Bland creme fraiche med fløde og sukker og smag til med salt, peber og citron.

3. Vend vindruer, æbler, selleri og valnødder med dressingen.

4. Server som tilbehør til efterårs- og vinterretter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære vindruer i halve og blande dressingen sammen med sukker og salt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre