Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre koteletter med ris - en vaskægte familiefavorit! Opskriften er beregnet til to dag så husk at gemme halvdelen af de stegte koteletter til varmemad eller fyld i pitabrød i morgen.. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 2 stksnackpeber
- 200 gramchampignon
- 8 stksvinekoteletter
- 100 grambacon i tern
- 0.5 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 3 dlpiskefløde eller madlavningsfløde
- 0.5 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak løget fint. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl og rens champignonerne og skær dem i halve.3
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem kortvarigt af på begge sider i lidt olivenolie på panden (gerne en dyb en af slagsen). Læg koteletterne i et ovnfast fad.4
Læg herefter baconternene på panden og steg dem i et par minutter. Tilsæt løg, peberfrugter og svampe og steg det hele godt igennem. Tilsæt paprika, hakkede tomater og fløde. Opvarm til kogepunktet, smag til med salt og peber og hæld saucen over koteletterne.5
Steg koteletterne færdige i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at gemme halvdelen af koteletterne til i morgen.6
Skyl og skær agurken i stave. Server de dampende varme ris med koteletter, sovs og agurker. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære champignon, peberfrugter og agurk i stykker.