Pitabrød med stegte koteletter, salat og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stksnackpeber
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkavocado
  •  stegte koteletter
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskketchup
  • 0.5 spskpaprika
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med stegte koteletter, salat og dressing - dag to

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

I dag bruger vi resterne fra gårsdagens koteletter som fyld i lune pitabrød sammen med grøntsager og dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stksnackpeber
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkavocado
  •  stegte koteletter
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskketchup
  • 0.5 spskpaprika
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skyl og skær peberfrugter, tomater, agurk i mindre stykker. Skyl salat, flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Kom det hele i små skåle.

2. Skær koteletterne i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande med karry og oregano. Smag til med salt og peber.

3. Bland creme fraiche eller skyr sammen med ketchup og paprika og smag til med salt og peber. Har du lidt sød- eller dijonsennep på lager, så brug det også.

4. Lun pitabrødene og stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med dressing. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingspita! Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at blande dressingen. Er der pitabrød tilovers så gem dem til madpakkerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre