Klatkager lavet af rester fra havregrød

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Klatkager
  • 300 gramkold havregrød
  • 1 stkæg
  • 1.5 spsksukker
  • 0.5 spskvaniljesukker
  • 1.5 spskhvedemel
  •  smør
  • Valgfri topping
  •  piskefløde
  •  årstidens bær
  •  sirup
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Klatkager lavet af rester fra havregrød

I samarbejde med

Hvis du laver havregrød om morgenen og har lidt rester tilovers, kan du lave lækre klatkager. For kold havregrød er super godt at bruge i klatkager med æg, sukker og mel. Vi serverer dem med flødeskum, bær og sirup. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Klatkager
  • 300 gramkold havregrød
  • 1 stkæg
  • 1.5 spsksukker
  • 0.5 spskvaniljesukker
  • 1.5 spskhvedemel
  •  smør
  • Valgfri topping
  •  piskefløde
  •  årstidens bær
  •  sirup

Fremgangsmåde

1. Rør havregrød, æg, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt mel og rør det hele godt sammen til en samlet masse.

2. Steg klatkagerne i smør ved middel varme på en sliplet-pande.

3. Du kan serverer klatkagerne med forskellige toppings. Her serverer vi dem med flødeskum, bær og sirup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre dejen sammen - derudover er de helt sikkert de bedste til at prøvesmage den første klatkage fra panden!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre