Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
40 min
Ventetid
0 min
Denne ret dufter af Italien, smager fantastisk og er god til to dage. Server den f.eks. med pasta på dag et og blød og lækker kartoffelmos på dag to. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Kødboller
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 pottepersille
- 700 gramhakket oksekød
- 1 stkæg
- 50 gramrasp
- 50 gramrevet parmesan
- 1 dlmælk
- salt
- peber
- Tomatsauce
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 70 gramtomatpuré
- 2 dåsehakkede tomater
- 5 dlvand
- 1 terningoksebouillon
- 1 pakkefrisk pasta
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
Kødboller
1
Hak løg, hvidløg og persille og bland det med det hakkede kød, æg, rasp, revet parmesan, mælk og salt og peber. Lav en lille prøvekødbolle og steg den, så du er sikker på, at krydringen er, som du bedst kan lide den.Tomatsauce
2
Hak løg og hvidløg og steg det i et par minutter i lidt olie, til det har taget en smule farve. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad tomatsaucen simre i ca. 15 minutter eller mere. Jo længere tid, du lader den simre, jo mere intens en smag får den.3
Imens saucen simrer, former du fine små kødboller af farsen. Hvis du har travlt, laver du bare bollerne lidt større ;o) Tilsæt kødbollerne til saucen og lad dem simre med, til de er gennemstegte. Det tager ca. ti minutter.4
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og server med kødboller, tomatsauce og lidt ekstra revet parmesan på toppen.5
Velbekomme!Tip
Husk at gemme resterne til i morgen!