Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
20 min
Denne ret er perfekt til to dage. På førstedagen er den serveret med pasta - og her på dag to med blød og lækker kartoffelmos. Du finder den oprindelige opskrift på kødboller i tomatsauce ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kødboller i tomatsauce
- 700 gramkartofler
- 50 gramsmør
- 1 dlmælk
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm kødboller og tomatsauce i en gryde eller i mikroovnen.2
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Læg dem i en gryde og hæld vand over, så det dækker - husk ikke at tilsætte salt. Kog kartoflerne, til de er helt møre, når du prikker i dem med en gaffel.3
Hæld vandet fra, tilsæt smørret og pisk grundigt med et piskeris. Tilsæt mælken, til kartoffelmosen har den konsistens, du bedst kan lide. Smag til med salt og peber.4
Server med kødboller og tomatsauce på toppen og evt. lidt hakket persille, hvis du har det på lager.5
Velbekomme!