Kødboller i tomatsauce med mos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne ret er perfekt til to dage. På førstedagen er den serveret med pasta - og her på dag to med blød og lækker kartoffelmos. Du finder den oprindelige opskrift på kødboller i tomatsauce ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm kødboller og tomatsauce i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Læg dem i en gryde og hæld vand over, så det dækker - husk ikke at tilsætte salt. Kog kartoflerne, til de er helt møre, når du prikker i dem med en gaffel.

3. Hæld vandet fra, tilsæt smørret og pisk grundigt med et piskeris. Tilsæt mælken, til kartoffelmosen har den konsistens, du bedst kan lide. Smag til med salt og peber.

4. Server med kødboller og tomatsauce på toppen og evt. lidt hakket persille, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre