Kokos- og peanutnudler med kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 6 stkforårsløg
  • 175 gramfuldkornsnudler
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 2 dlkokosmælk
  • 2 spskpeanutbutter
  • 1 dlvand
  • 2 spskfiskesauce
  • 1 stklime
  • 25 grampeanuts- saltede, kan udelades.
  •  soya- kan udelades
  •  sød chilisauce
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig hurtig og lækker ret med nudler, kylling, kokos, peanutbutter og grønt. Retten er lynhurtig at lave, og den er også god i ungernes madpakker dagen derpå. Top med sød chilisauce, soya eller lige det, du har mest lyst til. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand og salt i kog til nudlerne.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i strimler. Vask forårsløgene, fjern top og bund og skær forårsløgene i skrå stykker.

3. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, men tag dem af blusset et minut før tid. Hæld vandet fra og lad dem stå og køle lidt af i gryden.

4. Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie i en wok eller en dyb pande. Tilsæt det hakkede kyllingekød, krydr med salt og peber og steg videre, til det er blevet brunet godt af på alle sider.

5. Tilsæt grøntsagerne - men gem halvdelen af forårsløgene til pynt. Svits et minuts tid og tilsæt derefter kokosmælk, peanutbutter, vand og fiskesauce. Rør godt til peanutbutteren er opløs. Smag til med limesaft og lidt mere fiskesauce, hvis du synes.

6. Vend nu nudlerne sammen med kød, grøntsager og sauce og hæld det hele op på et fad. Pynt med forårsløg og peanuts. Server med lidt soya og sød chilisauce, hvis du synes.

7. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du vælger at købe den søde chilisauce, er vores erfaring, at Nettos er den mildeste og mest børnevenlige. Men du kan også prøve at lave din helt egen efter vores nemme opskrift - så styrer du helt selv, hvor stærk, den skal være. Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften. Har du kokosmælk tilovers, kan du i øvrigt sagtens fryse det i en beholder med låg - så har du til næste gang :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre