Kold agurkesuppe med rejer. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfrosne rejer
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 5 dlvand
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kold agurkesuppe med rejer. Hertil hvidløgsflute.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en kold agurkesuppe lavet med avocado, creme fraiche og citronsaft. Vi topper suppen med rejer og serverer med hvidløgsflute med fuldkorn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfrosne rejer
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 5 dlvand
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Optø rejerne og lun flutene i ovnen.

2. Skyl agurkerne og skær dem i grove tern. Flæk avocadoerne og fjern stenene.

3. Kom agurk, avocado, creme fraiche og vand i en blender og blend suppen glat. Smag til med citronsaft, salt og peber - og evt. lidt frisk mynte, hvis du er til det.

4. Server den kolde agurkesuppen med rejer på toppen og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurkerne og hjælpe til med at skære dem i grove tern.

Ekstra smag: Blend suppen sammen med lidt frisk mynte. Vend rejerne i lidt olivenolie og presset hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre