Koldskål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 1.5 stkpasteuriserede æggehvider
  • 1 stkvaniljestang
  • 50 gramsukker
  • 2 spskvaniljesukker
  • 0.5 stkcitron
  • 1 literkærnemælk
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Koldskål

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Koldskål er Danmarks nationalret om sommeren (og den smager i øvrigt også fantastisk i november..)! Det er super nemt at lave sin egen koldskål, og denne udgave smager fantastisk af både vanilje og citron. Prøv også vores hjemmelavede kammerjunkere til.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 1.5 stkpasteuriserede æggehvider
  • 1 stkvaniljestang
  • 50 gramsukker
  • 2 spskvaniljesukker
  • 0.5 stkcitron
  • 1 literkærnemælk

Fremgangsmåde

1. Pisk æggehviderne stive i en skål. Pisk derefter æggeblommer, vaniljestang, vaniljesukker, revet skal af en halv citron og sukker rigtig godt sammen i en anden skål. Tilsæt derefter kærnemælken, rør godt og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i og smag evt. til med lidt citronsaft.

2. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre