Koldskål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 1 1/2 stkpasteuriserede æggehvider
  • 1 stkvanillestang
  • 50 gramsukker
  • 2 spskvanillesukker
  • 1/2 stkcitron
  • 1 literkærnemælk
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Koldskål er Danmarks nationalret om sommeren (og den smager i øvrigt også fantastisk i november..)! Det er super nemt at lave sin egen koldskål, og denne udgave smager fantastisk af både vanille og citron.

Fremgangsmåde

1. Pisk æggehviderne stive i en skål. Pisk derefter æggeblommer, vanillestang, vanillesukker, revet skal af en halv citron og sukker rigtig godt sammen i en anden skål. Tilsæt derefter kærnemælken, rør godt og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i og smag evt. til med lidt citronsaft.

2. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre