Kopnudler til madpakken

Ingredienser

( 1 styks )

  • 50 graminstantnudler
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  • 25 gramedamamebønner
  • 0.25 stkrød peberfrugt
  • 0.5 cmingefær
  • 100 gramgulerødder*
  • 150 mlkogende vand
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hvis dine børn ikke altid er til rugbrødsmadder, så er det her en opskrift på nem og lækker frokost: Hjemmelavede kopnudler! Skal kopnudlerne med i madpakken, skal der være adgang til kogende vand, eller også skal du hælde kogende vand på hjemmefra og opbevare suppen i en termobeholder. Du kan i øvrigt bruge lige de grøntsager, dit barn kan lide. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kom nudler, en håndfuld edamamebønner og fintsmuldret bouillon i en bøtte med låg, som kan tåle kogende vand.

2. Skyl peberfrugten, befri den for kerner og skær den i tynde stave. Riv ingefær på den fine del af rivejernet og riv guleroden på den grove del. Tilsæt det til nudlerne og sæt låg på.

3. Når det er tid til at spise, skal der hældes kogende vand i bøtten og suppen skal trække i 3-4 minutter. Husk at røre godt rundt, inden der spises.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og rense peberfrugten og skære dem i stykker.

Vil du skære ned på e-numrene i husholdningen, kan du vælge økologiske bouillonterninger.

 
Tag resterne med til frokost

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre