Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker gryderet med hvidløgsmarinerede koteletter, champignoner og snackpeber serveret med ris og hjemmelavet gremolata. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 200 grambrune champignon
- 1 stkløg
- 1 stksnackpeber
- 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- 1 spskpaprika
- 2,5 dlcremefine 15%
- 70 gramtomatpuré
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 pottepersille
- 1 fedhvidløg
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og skyl snackpeberne og skær det hele i små tern.3
Varm en gryde op med olie og svits champignonerne. Tilsæt løg og snackpeber og steg det i et par minutter. Tag grøntsagerne op af gryden og stil dem til side. Undlad at vaske gryden.4
Skær koteletterne i små tern. Varm gryden, du anvendte til grøntsagerne, op med lidt olivenolie og steg koteletstykkerne sammen med paprika.5
Tilsæt de stegte grøntsager, cremefine, tomatpuré og grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 15 min.6
Imens gryderetten simrer: Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen sammen med presset hvidløg og skyllet og revet citronskal.7
Server koteletgryden med dampende varme ris og gremolata på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde og pille skrællen af løget.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.