Koteletgryde med ris og gremolata

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkløg
  • 1 stksnackpeber
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 1 spskpaprika
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletgryde med ris og gremolata

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En lækker gryderet med hvidløgsmarinerede koteletter, champignoner og snackpeber serveret med ris og hjemmelavet gremolata. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkløg
  • 1 stksnackpeber
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 1 spskpaprika
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og skyl snackpeberne og skær det hele i små tern.

3. Varm en gryde op med olie og svits champignonerne. Tilsæt løg og snackpeber og steg det i et par minutter. Tag grøntsagerne op af gryden og stil dem til side. Undlad at vaske gryden.

4. Skær koteletterne i små tern. Varm gryden, du anvendte til grøntsagerne, op med lidt olivenolie og steg koteletstykkerne sammen med paprika.

5. Tilsæt de stegte grøntsager, cremefine, tomatpuré og grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 15 min.

6. Imens gryderetten simrer: Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen sammen med presset hvidløg og skyllet og revet citronskal.

7. Server koteletgryden med dampende varme ris og gremolata på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde og pille skrællen af løget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.