Koteletter, fritter og spidskålsalat. Hertil dressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkhonningmelon
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter, fritter og spidskålsalat. Hertil dressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Hvidløgsmarinerede koteletter serveret med sprøde pommes frites, spidskålssalat med melon og en simpel dressing. Steg koteletterne på grillen hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkhonningmelon
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.

2. Hæld kogende vand over ærterne så de tør op. Skyl agurken. Skær agurk og melon i tern og snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Vend alle ingredienserne sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Steg koteletterne på grillen eller en pande til de er gennemstegte.

4. Smuldr salatosten i en skål - brug evt. en gaffel og vend den sammen med creme fraiche og peber.

5. Server koteletterne med fritter, spidskålssalat med melon og dressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre