Koteletter i fad med ris. Hertil råkostsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 500 gramkoteletter
  • 500 gramfærdig pastasauce
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter i fad med ris. Hertil råkostsalat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker cremet klassiker! Svinekoteletter i fad med tomatsauce, madlavningsfløde og champignoner. Serveret med en simpel råkostsalat og ris - vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 500 gramkoteletter
  • 500 gramfærdig pastasauce
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem til side.

4. Kom lidt ekstra olivenolie på panden og steg løg og champignoner. Tilsæt tomatsauce og madlavningsfløde og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.

6. Skræl gulerødderne og pil skrællen af rødløget. Skær gulerødderne i tynde skiver, snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern - og hak rødløget fint. Vend grøntsagerne sammen med eddike, olivenolie, salt og peber i en skål.

7. Server koteletterne med sauce, dampende varme ris og råkostsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Drys med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre