Koteletter i fad med ris. Hertil råkostsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 400 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 500 gramkoteletter
  • 500 gramfærdig pastasauce
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 250 gramgulerødder*
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker cremet klassiker! Svinekoteletter i fad med tomatsauce, madlavningsfløde og champignoner. Serveret med en simpel råkostsalat og ris - vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem til side.

4. Kom lidt ekstra olivenolie på panden og steg løg og champignoner. Tilsæt tomatsauce og madlavningsfløde og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.

6. Skræl gulerødderne og pil skrællen af rødløget. Skær gulerødderne i tynde skiver, snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern - og hak rødløget fint. Vend grøntsagerne sammen med eddike, olivenolie, salt og peber i en skål.

7. Server koteletterne med sauce, dampende varme ris og råkostsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Drys med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre