Koteletter i fad med ris og bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkporre
  • 500 gramkoteletter
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 450 gramfrosne bønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter i fad med ris og bønner

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker klassiker! Svinekoteletter i fad med porre, gulerødder, hakkede tomater og madlavningsfløde. Serveret med ris og bønner. Vælg gerne fuldkorns ris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkporre
  • 500 gramkoteletter
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 450 gramfrosne bønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader og kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint.

3. Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem til siden.

4. Kom lidt ekstra olivenolie på panden og svits karry, paprika, gulerødder og porre. Tilsæt hakkede tomater og cremefine og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Hæld sovsen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.

6. Kog bønnerne i let saltet vand i ca. 5 min.

7. Server koteletter i fad med dampende varme ris og bønner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre