Koteletter i pikantsovs med bagte rodfrugter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramsmå kartofler
  • 500 gramgulerødder*
  • 4 stkkoteletter
  • 150 grampikantost
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dlmælk
  • 1 stkrød peberfrugt
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem og simpel omgang aftensmad, som smager virkelig godt! Stegte svinekoteletter, der serveres med ovnbagte grøntsager og en nem pikantsovs. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne, skræl gulerødderne og skær begge dele i mindre stykker. Læg dem på en bageplade og bland med en sjat olivenolie. Bag dem i ca. 20 minutter før du steger koteletterne.

3. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre.

4. Imens koteletterne steger, laver du sovsen. Pisk pikantost sammen med oregano og mælk i en lille gryde og smag til med salt og peber. Er der lidt stegesky tilbage fra koteletterne, kan du også tilsætte den.

5. Skyl peberfrugten og skær den enten i tern til topping eller i stave som gnavergrønt.

6. Server de saftige koteletter med bagte kartofler, gulerødder og pikantsovs.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere kartoflerne og skære gulerødder i mindre stykker. De kan også krydre koteletterne med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre