Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige koteletter i lækker karrysovs med blomkål, gulerødder og porre. Serveret med ris som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkblomkål
- 1 stkporre
- 2 fedhvidløg
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 400 gramkoteletter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl blomkålen og skær i små buketter. Skyl og rens porren grundigt for jord og snit den fint. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits karryen godt af. Tilsæt grøntsagerne og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt herefter kokosmælk og bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 minutter.4
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg koteletterne gyldne på begge sider.5
Server de saftige koteletter med karrysovsen og de dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og pille skrællen af hvidløgene.