Koteletter med blomkål og gulerødder i karrysovs. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkblomkål
  • 1 stkporre
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramkoteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter med blomkål og gulerødder i karrysovs. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftige koteletter i lækker karrysovs med blomkål, gulerødder og porre. Serveret med ris som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkblomkål
  • 1 stkporre
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramkoteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl blomkålen og skær i små buketter. Skyl og rens porren grundigt for jord og snit den fint. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

3. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits karryen godt af. Tilsæt grøntsagerne og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt herefter kokosmælk og bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 minutter.

4. Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg koteletterne gyldne på begge sider.

5. Server de saftige koteletter med karrysovsen og de dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og pille skrællen af hvidløgene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre