Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Saftige koteletter toppet med en super simpel og lækker tomatsalsa. Serveret med kogt bulgur, der sagtens kan erstattes med fuldkornsris eller -pasta, hvis det lige er, hvad du har i skabene. Lækker aftensmad til travle dage. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 2 dlbulgur
- 4 stkkoteletter
- 1 fedhvidløg
- 4 stktomater
- 1/2 pottepersille
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Krydr koteletterne og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Hvis de er meget tykke, kan du blot brune dem af på begge sider, lægge dem i et ovnfast fad og stege dem færdige i ovnen ved 185 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.3
Hak hvidløget fint. Skyl tomaterne og skær dem i tern. Hak persillen fint og riv citronskallen. Bland nu det hele sammen i en skål, dryp med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.4
Server koteletterne med den lune bulgur og top med den lækre tomatsalsa.5
Velbekomme :o)