Koteletter med fritter, pebersauce og tomatsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 grampommes frites
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottebredbladet persille
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  • 500 gramsvinekoteletter
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 dåsepeber- eller bearnaisesauce
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter med fritter, pebersauce og tomatsalat

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En skøn weekendret med sprøde pommes frites og saftige koteletter, som vi serverer med tomatsalat og pebersauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 grampommes frites
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottebredbladet persille
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  • 500 gramsvinekoteletter
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 dåsepeber- eller bearnaisesauce
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Læg de frosne fritter på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter.

3. Skyl tomater og agurker og skær dem i mindre stykker. Skyl og hak persillen fint. Bland tomater, agurk og persille med oliven og valgfri dressing.

4. Krydr imens koteletterne med timian, salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en anden pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre.

5. Opvarm saucen i en gryde eller tryk på kokkehuen for at lave din egen.

6. Server de saftige koteletter med fritter, salat og pebersauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og agurk i mindre stykker. De kan også blande dressingen og krydre koteletterne med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre