Koteletter med sellerimos og rødbeder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfriske rødbeder
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 200 gramkartofler
  • 1/2 stkknoldselleri
  • 25 gramsmør
  • 50 gramrevet ost
  • 4 stksvinekoteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter med sellerimos og rødbeder

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker ret med grillede kotelleter og sellerimos, der er et godt alternativ til kartoffelmos. Og så er rødbedefritter en god måde at få ungerne til at smage på rødbeder. Og gå nu ikke i panik, når hele familien tisser rødt et par timer efter aftensmaden. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfriske rødbeder
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 200 gramkartofler
  • 1/2 stkknoldselleri
  • 25 gramsmør
  • 50 gramrevet ost
  • 4 stksvinekoteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

2. Skær rødbederne i pommesfrittestykke stave. Læg dem på en bageplade eller i et ildfast fad beklædt med bagepapir og vend dem med en god slat olivenolie og balsamicoeddike. Krydr med salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller til de har fået farve og er blevet møre men stadig har bid.

3. Skræl kartofler og selleri og skær dem i grove tern. Kog dem i en gryde med vand - uden salt - til de er helt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager ca. 25 minutter. Mos herefter kartofler og selleri sammen med smør og revet ost. Smag til med salt og peber.

4. Steg svinekoteletterne i lidt olie på en pande - eller grill dem på terrassen eller altanen, hvis solen skinner! Server med sellerimos og rødbedefritter.

5. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre