Koteletter på spyd serveret med sprøde kartofler og blommesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 400 gramkoteletter
  • 2 spskketchup
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 450 gramfrosne bønner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 3 stkblommer
  • 35 gramfrossen persille
  • 200 gramgræsk yoghurt
  • 1 fedhvidløg
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter på spyd serveret med sprøde kartofler og blommesalat

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Her har vi lavet lækre spyd med marinerede koteletter og serveret dem med ovnstegte kartofler og en sprød blommesalat med bønner og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 400 gramkoteletter
  • 2 spskketchup
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 450 gramfrosne bønner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 3 stkblommer
  • 35 gramfrossen persille
  • 200 gramgræsk yoghurt
  • 1 fedhvidløg
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skrub eller skræl kartoflerne. Skær dem i tynde både og vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne sprøde i ovnen i ca. 30 min. - husk at vende dem undervejs.

3. Skær koteletterne i aflange stykker, så de passer på et spyd. Sæt kødet på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør en hurtig marinade med ketchup, presset hvidløg og oregano. Smør marinaden på spyddene og steg dem i ovnen i ca. 10-15 min. Husk at vende dem undervejs.

4. Kog bønnerne efter anvisningen på posen. Overhæld dem herefter med koldt vand.

5. Skyl icebergsalaten og skær den i strimler. Skyl blommerne, fjern stenene og skær frugtkødet i både. Vend bønner, iceberg, blommer og persille sammen til en lækker salat. Smag til med salt og peber og top med valgfri dressing.

6. Rør en hurtig dressing af græsk yoghurt og presset hvidløg og smag til med salt og peber.

7. Server de marinede spyd med de sprøde ovnkartofler, salat og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn pensle spyddene. De kan også skære blommerne i både og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.